FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

rens-dermaroller

En Dermaroller og Dermapen behandler huden via helt små nåle, der enten bliver rullet over huden eller penetrerer den. For at undgå infektion og betændelse ved brug af disse er det først og fremmest vigtigt at huske, at det effektive redskab, er dit eget redskab. Det betyder, at du ikke må dele denne med andre, da det kan have negative bivirkninger.

Før behandling skal din hud desuden renses med dine renseprodukter – gerne antibakterielle produkter som tonic eller peeling.

Derudover er rensning af Dermaroller og Dermapen essentiel for at bibeholde den høje grad af hygiejne både før og efter brug. For at rense dit produkt og holde nålene helt sterile, skal du først skylle denne under lunkent vand for herefter at desinficere den med eksempelvis en klorhexidin spray. Det er dog vigtigt, at Dermaroller og Dermapen er helt tør, før du påfører disse på huden, så der ikke bliver indarbejdet klorhexidin ind i huden. Inden brug skal produktet derfor rystes godt, så denne er helt tør. Dermaroller og Dermapen kan ligeledes renses ved at ”bade” disse i klorhexidin eller hospitalsprit. 

Mere information omkring brug af Dermaroller og Dermapen kan findes under vores FAQ side