FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for forbrugere
Generelle oplysninger
Juridisk navn: DNA-SHOP 
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR. nr.: 30889908
Adresse: Læhegnet 73 - 2620 Albertslund.dk
E-mailadresse: info@justbeauty.dk
Telefonnummer: 28100055

Bestilling
Du kan bestille varer fra Justbeauty.dk på følgende måder:
- via hjemmesiden

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken os eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Justbeauty.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Vi benytter Nets og Mobilepay til betalinger.
Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. 
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Levering
Alle forsendelser fra Justbeauty.dk foregår med DAO365 medmindre andet aftales på forhånd. Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bekræftelse som ”bevis” på at din ordre er registreret af vores ordresystem. 
På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. 
Husk, at du kan altid se status på din ordre via den brugerkonto du har oprettet hos Justbeauty. 
Pakken vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage - eller blive afleveret på nærmeste pakkebutik hvis ingen er hjemme. Når din bestilling er afsendt med DAO365 vil du kunne følge den via track 'n trace.
Fragt koster Kr. 29,00 leveret til døren hvis muligt eller nærmeste pakkebutik.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail info@justbeauty.dk eller telefon 28100055 eller ved at benytte standard fortrydelses-formularen.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller 
flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk at du ikke får leverings omkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Hvis du ikke selv sender pakken retur til os hæfter vi for retur portoen.
Vi fratrækker derfor den ekstra fragt omkostning på Kr. 49,00, før vi udbetaler beløbet til dig. 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
2. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige
årssager ikke er egnet til at blive returneret.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden
leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget
meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion,
medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


DNA-SHOP
Læhegnet 73 -
2620 Albertslund Email:
info@justbeauty.dk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24
måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget. du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

DNA-SHOP
Læhegnet 73 - 
2620 Albertslund 


Brug gerne vores retursystem til dette.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til justbeauty.dk


Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på kr. 200,- til dækning af udgifter i forbindelse med tests, hertil kommer udgifter til forsendelse.

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til: info@justbeauty.dk eller benytte linket i nyhedsbrevet til frameld af nyhedsbrev.

På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på http://www.justbeauty.dk Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DNA-SHOP og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand

Som registreret hos DNA-SHOP har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@justbeauty.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til www.forbrug.dk

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt
betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelser er senest opdateret den 28 august 2019.