FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

Hvor længe holder en dermaroller

Hvor længe holder en dermaroller

Den holder afhængig af hvor meget du bruger den op til 3 måneder. Når den er slidt, bliver den sløv og må ikke længere benyttes. Flere af vores dermarollere er med udskifteligt hoved, så det er muligt at købe nyt hoved til. Vi hører desværre om flere og flere steder der sælger disse produkter uden at have viden om dem og påstår at de holder evigt. Dette er ikke korrekt! 

 

Gør det ondt?

Nej det gør ikke ondt, nogen synes det er lidt ubehageligt de første par gange. 
Der skal rulles blidt, ikke trykkes med rullen. Det er rullen der skal gøre arbejdet. 
Der må ikke komme blod frem og de små huller som rullen laver kan ikke ses. 
Flere steder anbefaler at der bruges bedøvende creme, dette vil vi ikke anbefale, da en dermaroller behandling til hjemmebrug IKKE skal gøre ondt og der ikke skal trykkes med rullen. Dermaroller til hjemmebrug må ikke sammenlignes med en medicinsk dermaroller behandling. Med et nåle antal mellem 192 og 200 nåle, mærkes mere stikkende og kraftigere på huden og vi anbefaler derfor at du gør brug af færre nåle, til dem som har en højere smertetærskel.

 

Hvor tit skal jeg bruge den?

I ansigtet hver anden eller trejde dag i 5 min. På kroppen 5 dage om ugen. Til området omkring øjnene hver tredje dag.

 

Skal jeg smøre noget på inden jeg ruller?

Nej. Du skal rulle på renset og tør hud og først bagefter give din hud serum/booster/ampul/creme. Da din hud er optil 200 gange mere modtagelig for produkter efter du har rullet, anbefaler vi at du benytter nogle gode produkter, da du netop får den fulde effekt af hudplejeprodukter.

 

Skal jeg bruge en bestemt creme?

Nej det behøver du ikke, men da din hud optager næringen fra cremer op til 200 gange bedre når du har rullet, kan det kun anbefales at du benytter nogle gode produkter. 
Vi anbefaler altid vores kunder at benytte sig af en god serum der giver den rette ernæring til huden. Her kan du med fordel bruge Silky Skin Serum eller et af vores andre serums.

 

Må nåle på 1,0mm benyttes til hjemmebrug?

Nåle til og med 1,0mm må benyttes til hjemmebrug. Nåle længere end 1,0mm (fra 1,5mm) må kun bruges på specialklinikker hvor de udfører medicinske behandlinger, som ikke er at sammenligne med behandling til hjemmebrug. 
Vi anbefaler ikke at der bruges 1,5mm til hjemmebrug, hverken på krop eller ansigt!

Vi anbefaler heller ikke at dermaroller med 192 nåle eller 200 nåle, benyttes længere end 0,5mm.

 

Jeg har tabt mig meget, men min hud har ikke kunne følge med kan den os hjælpe med det ?

Ja det gør den. Men det tager tid både med og uden ruller. Efter et stort vægttab kan det tage op til 1-1,5 år før huden trækker sig sammen.

 

Hvordan renser jeg min dermaroller:

En dermaroller er personlig og må ikke benyttes af andre. Efter brug skylles din dermaroller under varmt vand, pas på du ikke skader nålene. Ryst det overskydende vand forsigtigt fra. Spray din dermaroller med 2-3 pust dermaroller rens (klorhexdin) og lad den lufttørre. Du skal ikke tørre din dermaroller med vådservietter, klude o.lign. Undgå at røre ved nålene. Rens altid din dermaroller efter brug så den er klar til du skal rulle næste gang. Rens ikke lige inden du ruller, da du så ruller klorhexidin ind i huden.

 

Skal jeg bruge bedøvende creme:

Vi anbefaler ikke at der bruges bedøvende creme til hjemmebrug. En dermaroller behandling skal udføres blidt, det er rullens fine titaniumnåle som skal gøre arbejdet og hvis man bedøver huden før brug, vil man ikke kunne mærke hvor hårdt man trykker.

 

Hvilken dermaroller passer til mig?

Ansigtet: Til ansigtet har vi dermaroller med 192 nåle, 540 nåle og 600 nåle. Jo flere nåle din dermaroller har jo mindre mærkes den. derma roller på 5mm mærkes kraftigere - mere stikkende - på huden end en dermaroller med 540 nåle på 5mm. Vi anbefaler derfor 192 nåle til dem som har en højere smertetærskel. Det gør og skal ikke gøre ondt, at bruge en dermaroller, men den mærkes kraftigere med 192 nåle. Vi anbefaler at du ikke bruger længere nåle end 5mm, når du benytter en med 192 nåle. En dermaroller med 540 nåle kan derimod benyttes til hjemmebrug med en nåle længde på op til 1,0mm. Se mere info om nålelængder under det enkelte produkt eller længere nede.

Krop: Til kroppen har vi vores roller med 1200 nåle. Den rulle er super til brug på kroppen. Den er bredere end rullerne til ansigtet og derfor hurtigere at arbejde med på kroppen. Vi anbefaler 1,0mm til kroppen til ar, appelsinhud og strækmærker m.v. 

En dermaroller med 1200 nåle og en længde på 1,0mm gør ikke ondt at benytte på kroppen og du kan ikke skade huden med denne roller. Du skal endelig ikke trykke, det er rullens fine titaniumnåle som skal gøre arbejdet, det skal derfor ikke gøre ondt, og der skal ikke komme blod frem. Vores dermaroller med 1200 nåle er med udskifteligt hoved, så du blot kan skifte hovedet og ikke behøver at købe en helt ny dermaroller. 

Efter du har rullet påfører du hudplejeprodukter på kroppen, på samme vis med ansigtet.

Øjne: Til området omkring øjnene har vi en speciel dermaroller med 180 nåle som er 0,2mm. Denne dermaroller med 0,2mm nåle er beregnet til under øjnene hvor huden er tynd og kan også med fordel benyttes rundt om munden. Dog ikke på læberne og øjenlåg.

Vi anbefaler ikke at du bruger længere nåle end 0,5mm ved øjen omgivelserne og du skal altid rulle blidt da huden er tynd.

 

Hvilken nålelængde passer til mig?

Denne vejledning gælder vores dermarollere med 540 nåle:

0,2mm anbefales til almen hud foryngelse, hårtab og for bedre optagelse af hudplejeprodukter, da din hud er optil 200 gange mere modtagelig for hudplejeprodukter når du har rullet.

0,5mm anbefales til bekæmpelse af fine linjer, rynker, porer, ar og akne ar, pigmentpletter, samt hårtab. 

0,75mm anbefales til dybere rynker, dybere og ældre ar og akne ar, store porer, pigmentpletter. 

1,0mm anbefales til dybere rynker, dybe ar og akne ar, porer, pigmentpletter og folk der har gjort brug af en dermaroller før. 

Alle dermarollere, uanset nålelængde er med til at din hud optager hudplejeprodukter optil 200 gange bedre. 

 

Kan jeg bruge make-up?

Brug din dermaroller om aften, så kan du benytte make-up næste morgen.

 

Kan jeg tage sol?

Du kan tage sol de dage du ikke bruger din dermaroller.

 

I hvilken rækkefølge skal jeg rulle?

1. Rens huden.

2. Rul med din dermaroller.

3. Påfør serum Silky skin serum eller et af vores andre serums.

4. Påfør Dag/Natcreme eller brug et af vores populære mask sheets for bedste resultat.

 

Skade på huden:

Der er desværre meget misforståelse omkring nåleantal og der er flere steder hvor der oplyses at jo flere nåle din dermaroller har, jo hårdere skal du trykke og du kan derfor lave skader på huden. Dette er IKKE korrekt ! En dermaroller må aldrig trykkes på huden, der skal rulles blidt, det er rullen som skal gøre arbejdet og du kan ikke skade huden med en dermaroller med flere nåle, tværtimod da nåletætheden vil gør at dermarolleren ikke går for dybt i huden. 

 

Hvad er en Dermapen:

Med en DermaPen kan du behandle præcist det omåde du ønsker og ikke påvirke andre områder af huden. Har du feks et lille ar o.lign. i ansigtet og ønsker du kun at behandle hvor arret er, så er en DermaPen genial. Med dens 40 nåle kan du ramme området præcist og dermed undgå at påvirke andre områder af huden.

Den kan også bruges til supplement til øvrige dermaroller, hvis du feks ønsker at behandle ansigtet med en rulle på 0,5mm, men har et ar o.lign. som du ønsker at behandle lidt dybere med feks 1,0mm. Vores dermapenne findes i 3 str. 0,2mm - 0,5mm - 1,0mm.

 

Kontakt os:

Mangler du svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Telefon 28100055 eller sende en mail til info@shopdermaroller.dk.