FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

TonyMoly Im Real Masker

Hvem elsker ikke en lækker hud?

For at have en lækker hud, er det vigtigt at have en god ansigtspleje rutine i sin hverdag. Dog det er ligeså vigtigt, at give sin hud et ekstra boost en gang imellem! TonyMoly har lavet deres fantastiske I’m Real serie, der har hele 11 forskellige varianter.

 

Varianterne giver en rig mulighed for at fikse en hvilken som helst hudkrise og på kort tid! De er nemme at bruge og der er en TonyMoly maske til enhver lejlighed. Ikke nok med at de er nemme at bruge, men du kan prøve dem alle sammen, idet de er lavet til engangsbrug. TonyMoly maskerne er super gode i deres effekt og har en lækker og sjov udformning. På forsiden står der præcist, hvad den enkelte maske gør! Det er helt fantastisk!

 

TonyMoly - I’m Real

Vil du gerne have renere hud, trænger huden til mere fugt, er dine porer stoppede eller vil du bare give huden noget ekstra glød? Det kan TonyMoly maskerne hjælpe dig med. Samtidigt er de super handy, da de er lavet til engangsbrug. Det betyder, at du kan prøve dig frem og se hvad der fungerer bedst for dig. Vores hud er så forskellig og har diverse behov på forskellige tidspunkter, det er et stort plus ved maskerne - nemlig at man kan hoppe rundt i dem i stedet for at have en kæmpe bøtte af kun en maske.

 

 

Koreansk mærke med nærende olier

TonyMoly maskerne er bygget op omkring nærende olier, så du ved at din hud bliver plejet på en optimal måde og får den næring den skal bruge. TonyMoly er et Sydkoreansk mærke, og vi ved alle at Korea er på forkant med alt hvad der hedder personlig pleje og skønhed! Maskerne bliver produceret og fremstillet i Sydkorea - nu kan du også få den porcelænshud du længe har drømt om! Sydkorea har længe været kendt for at have en besættelse med at se ung ud og have en fløjlsblød hud, så du ved at du får et produkt der er på forkanten af skønhedsmarkedet.

 

Hvordan bruger man TonyMoly maskerne?

TonyMoly maskerne er det man kalder for ‘sheet’ masker, det betyder at hver maske er et ark der er gennemtrængt af en specifik serum. Man tager forsigtigt arket ud af emballagen og lægger det på sin rene hud. Det er vigtigt at bruge maskerne på en nyrenset hud og lade dem virke mellem ca. 15-30 minutter.

 

Hvis din hud er i fugtmangel eller generelt tør, kan det være at masken tørrer ud hurtigere end den anbefalede tid. Det betyder bare, at din hud virkelig havde brug for næringsstofferne. Når du er færdig med din maske, tager du blot arket af og masserer det resterende ind i huden og fortsætter din almindelig skønhedsrutine.

 

Maskerne er gennemtrængt af en potent blanding af nærende ingredienser som er med til at opnå en optimal effekt for din hud - hvis du prøver Tony Moly maskerne en gang bliver det en af dine nye favoritter!

 

Hvordan får jeg mest ud af TonyMoly maskerne?

Maskerne hjælper dig med at opnå en super lækker hud, men hvis du vil gøre endnu mere for dig selv og din hud burde du overveje at inkorporere en dermaroller i din skønhedsrutine. 
En dermaroller fra SoftSkinCare gør din hud 200 gange mere modtagelig for de produkter du bruger - det betyder at du får mere ud af dine produkter og på kort tid vil du kunne se en tydelig forskel på din hud.

 

En dermaroller optimerer de produkter du allerede har, og det gode er at den hjælper og forbedrer alle de produkter der allerede er i brug. Effekten af en dermaroller ses på virkelig kort tid og det er ikke tilfældigt, at så mange raver omkring deres dermaroller - det er fordi den virker. Hvorfor ikke give din hud den behandling den fortjener? En dermaroller er en investering i alle dine nuværende skønhedsprodukter og i dit eget velvær.

 

På siden kan du også ose på en dermaroller og se om det er noget du kan bruge. De fleste der begynder at bruge en dermaroller kan næsten ikke forstå hvordan de nogensinde har levet uden - hvem gider at mindes en hud uden en lækker glød og fantastisk elasticitet?