blog

Hvem vil ikke have en smuk hud?

Bharat Purohit

Hvem vil ikke have den samme hud som

Kim Kardashian eller Jennifer Aniston?

Det vil vi nok alle sammen! Begge af de smukke Hollywood kendisser bruger en dermaroller til at give dem den glød, som de er kendte for. 
Kombinationen af en dermaroller og Silky Skin serum giver nemlig drømme resultater - en smuk, spændstig og ungdommelig hud! 
Tænk på hvor mange selfies Kim Kardashian tager og hvor fejlfri hendes hud ser ud i hvert billede. 

Hvis du ikke har investeret i en hud serum endnu, er det virkelig på tide at du gør det. Serum er blevet en vigtig del af mange kvinders hverdagsrutine, og det er fordi de har set hvilke resultater man kan opnå. Silky Skin serum til både ansigt og hals og giver dig en silkeblød hud samt en uimodståelig glød. Overvej om du vil kombinere effekten af dit serum med en dermaroller behandling, da begge produkter er en god investering for dit velvære og din hud!
 

Silky Skin Lifting Serum Spray

DM Skincare er mærket der står bag dette fantastiske serum, og den er udviklet på basis af økologiske ingredienser - nemlig havtorn, hyaluron og niacinamid som hovedingredienserne. Silky Skin serum har en veldokumenteret opstrammende effekt, som den opnår ved hjælp af disse power ingredienser. Dette serum er både kraftfuld i sin effekt og skånsom i sine ingredienser.

 

Silky Skin serum hjælper din hud med sine opfriskende, plejende og løftede ingredienser - men det er gjort endnu mere effektivt, da det er en spray som gør det nemlig nemmere for dig at fordele serummet jævnligt i hele ansigtet. Konsistensen er så let at din hud ikke bliver fedtet samt slipper du for at føle, at din skønhedsrutine bliver endnu længere - samtidigt giver den huden en dejlig mat finish. 

 

Hvad gør Silky Skin så effektiv?

Silky Skin har måske en let konsistens, men den har ikke en let effekt! Silky Skin er nemlig fyldt med kraftfulde, økologiske og naturlige ingredienser, som alle har en dokumenteret effekt for at være gode for huden. Silky Skin har tre aktive hovedingredienser: havtorn, hyaluron og niacinamid.

 

1.Giver beskyttelse til din hud

Havtorn er fyldt med antioxidanter og vitamin C. Antioxidanterne er med til at beskytte huden imens vitamin C er med til at genskabe en naturlig glød ved at hjælpe hudens naturlige egen dannelse af kollagen. Havtorn har også en beskyttende effekt imod UV-stråler så du også er beskyttet imod solen. Havtorn har et meget højt indhold af både vitamin A og E. Disse to vitaminer gør, at huden kan genskabe nye celler for at se mere frisk ud og samtidigt beskytte sig selv.

 

2. Styrker hudens bakteriefunktion

Den anden hovedingrediens i Silky Skin er niacinamid (vitamin B3). Denne ingrediens har en række veldokumenterede og forskellige positive effekter. Vitaminet B3 hjælper med at slippe af med uønsket rødme og at formindske akne. Vitaminet styrker hudens bakteriefunktion der gør, at det er nemmere for huden at regenerer sig selv og dermed bliver den ikke lige så påvirket af skadelige elementer fra hverdagen, samtidigt modvirker D3 hyperpigmentering. Denne power ingrediens er med til at øge hudens naturlige fedtsyreniveau, så den både bliver mere smidig og elastisk, hvilket gør at den bedre kan holde på dens naturlige fugtniveau.

 

3. Fugtighed som giver et perfekt finish

Silky Skin indeholder også peptider som er med til at reducere rynker og lavmolekylær hyaluronsyre, der trænger dybt ind i huden og gennemfugter hudens fugtdepoter, så man får den friske glød af ungdommelig hud. Silky Skin indeholder også lakridsrod, aloe vera og silkeprotein - disse ingredienser gør at ens hud bliver genopfrisket og beroliget, samt giver den et mat finish. Hvem vil have stresset hud? Ikke os! Alle ingredienserne i Silky Skin arbejder sammen for at give dig en super skøn glød, og lige så snart du har prøvet Silky Skin vil du også være forelsket.

 

Hvordan bruger man Silky Skin Lifting Serum?

Man kan bruge sin serum i kombination med ens skønhedsrutine, spray den på inden fugtighedscremen. Eller man kan have den med i tasken, så man kan afstresse sin hud i løbet af dagen, hvis den lige mangler lidt kærlighed. For at få mest muligt ud af sin serum kan man kombinere den med dermaroller behandling. Dermaroller gør ens hud 200 gange mere modtagelig overfor effekten af ens produkter - derfor er det et perfekt match! Jennifer Aniston har sagt at det tætteste hun kommer på et face lift er en dermaroller, og hvem synes ikke at hun er gudeskøn? Så hvorfor ikke følge hendes eksempel og få lige så smuk hud som hende? Du kan både investere i en Silky Skin Lifting Serum Spray for sig selv eller i en pakkeløsning med en dermaroller.

 

 

 


Ældre opslag