FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

Din Dermaroller Kan Gør Mirakler

Dermaroller – et sandt vidunderprodukt 

Dermaroller er både simpel og effektiv - vil du forkæle din hud, så er dermaroller en investering værd. Synes du at din hud mangler glød? Med en dermaroller kan du få den smukke hud, som du altid har ønsket dig. Har du også været ked af dine strækmærker? Plages du af appelsinhud? Eller har du sagt nej tak til at gå ud fordi du er utilpas omkring dit acne? Dermaroller kan hjælpe med at forbedre din hud på mange måder - processen som dermaroller sætter i gang er med til at huden regenererer sig selv og det betyder at den kommer til at se mere ensartet ud, får en dejlig glød og du får mere selvtillid og livsglæde. 

Produktet som anvendes over hele verden!

Dermaroller er et produkt som flittigt bliver brugt af kendisser, bloggere og skønhedsguruer - og det er velbegrundet! Med en dermaroller får du fænomenale og hurtige resultater - både på krop og i ansigtet. Inden for kort tid vil du kunne se resultater af en smukkere, renere og sundere hud, netop derfor er dermaroller blevet en kæmpe succes verdenen over. Dermaroller udjævner rynker, formindsker ar og hjælper dig med at få den hud du altid har drømt om. Ved at anvende en dermaroller øger du blodcirkulationen i din hud, samt omsætningen af døde hudceller. Find den helt rigtige dermaroller til dig i det store udvalg fra Soft Skin Care - shopdermaroller.dk med titanium nåle, så er du sikker på at få en dermaroller der er kvalitetssikret. 

Hvordan virker en dermaroller?

En dermaroller er en rulle med en masse micronåle som går ind og laver tusindvis af microhuller i hudens overflade, hvilket gør at huden regenererer sig selv. De mikroskopiske huller medvirker til at huden tror at den er skadet og derfor begynder at reparere sig selv - det betyder at din hud får en frisk glød og et sundt udseende. Blodcirkulationen får det optimale boost og din selvtillid får samtidigt et boost! Efter en behandling med dermaroller er din hud 200 gange mere modtagelig overfor produkter som bliver påført, derfor er det vigtigt at du har en god efterbehandling med for eksempel en dybrensende og plejende maske og et reparerende serum. Her kan vi anbefale Silky Skin Lifting Serum, som gør mirakler. Man skal tænke på sin dermaroller som en del af en behandling, det er ikke kun nok at bruge den da den først og fremmest gør huden mere modtagelig og følsom - man skal give huden den nødvendige pleje efter en dermaroller behandling for at opnå de bedste resultater.  

Hvordan bruger jeg en dermaroller?

Husk altid at rense din hud inden en dermaroller behandling - det er vigtigt at du bruger din dermaroller på ren og tør hud. Efter at du har renset din hud, kan du bruge dermaroller på huden - det er vigtigt at du ruller bestemt, men blidt så huden ikke tager skade. Alt afhængigt efter hvor følsom din hud er, kan du fortsætte behandling imellem 5-15 minutter. Derefter kan du vælge at påføre en plejende maske, eller springe det over og påføre serum fra DM Silky Skin Lifting Serum og derefter en dag eller natcreme. Husk selvfølgelig altid at rense din dermaroller - det er vigtigt for at produktet bliver ved med at være optimalt, og selvfølgelig så din hud ikke tager skade. 

Er dermaroller kun til ansigtet?

Nej, absolut ikke. Der findes dermaroller til både ansigt og krop - dermaroller kan afhjælpe dig med alt fra acne ar til appelsinhud. Men det er vigtigt, at bruge en dermaroller der passer til enten krop eller ansigt, da forskellen på micronålene er en vigtig del af den rigtige behandling. Der findes typisk fem forskellige størrelser indenfor nåletykkelse, så du skal vide om dermaroller skal bruges til ansigt eller krop. Hos Soft Skin Care - Shopdermaroller.dk kan du få en pakke med 2i1 dermaroller sæt eller 3i1 dermaroller sæt så du kan skifte hovederne ud.  

Køb din dermaroller i dag og spar penge!

Dermaroller er en vidunderlig opfindelse - det er blevet et go-to og must for mange! Om du har problemer med huden, eller bare vil pifte huden lidt op, er en dermaroller en god investering til din beauty kit. Rul dig til smuk og lækker hud med en dermaroller, indtast koden DERMA10, når du bestiller og få 10% på din dermaroller. Så meget tror vi på produktet - alle fortjener en smuk hud! 
Til alle vores produkter følger der altid en vejledning, nu skal du bare finde ud af hvilken dermaroller der passer til dine behov.