FÅ GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 400,00 kr

Dermaroller - Virker Det Overhovedet?

Hvorfor er det vigtigt at bruge en dermaroller?

Dermaroller og micro needling har været på alles læber de sidste par år, og det bliver ved med at boome. Og især produkterne som er udviklet til hjemmebrug er ret populære hos mange kvinder verden over. Men hvad er der egentlig omkring alt det Dermaroller-Hype og passer det med alle de fantastiske resultater man læser om? Det er sandt! Læs med og blive klogere på, hvorfor en god rutine med dermaroller kan gøre underværker for dig.

 

Huden er et levende organ!

Uanset alderen, så vil man gerne have en sund og glødende hud, men hvordan opnår man lige de resultater. Men for at kunne opnå de bedste resultater med din hud, er det også vigtigt at du kender hudens funktion og opbygning, for at virkelig forstå vigtigheden og brugen af dermaroller. Det kommer ikke som en overraskelse for mange, at huden er kroppens største organ. Det holder os varme, beskytter vores celler samt kan hele og udvide sig. Med andre ord er huden et af de vigtigste forsvarsværker mod bakterier fra omverdenen. Derfor er det også vigtigt at man passer og plejer sin hud.

 

Derfor skal man bruge en dermaroller

Ved at bruge dermaroller så er det en nemt, effektiv samt innovativ måde at genopbygge huden på. Vores hud består af flere lag, nemlig overhud og læderhud. Når man bruger dermaroller så åbnes flere af disse lag, som efterfølgende bliver forsynet med næringsstoffer. For at opnå det optimale resultat så er dermaroller den første fase, hvor kollageproduktion stimuleres, hvorefter man anvender produkter med potente ingredienser som serum. Ved at bruge dermaroller kan det være med til at løse hudproblemer som f.eks. behandling af ar efter akne, bidrager til opbygning af kollagen og kan bruges ved manglende elasticitet. Desuden får huden en meget finere struktur samt opnår man et boost for et mere vital, glansfuld og yngre hududseende. Dermaroller kommer i forskellige størrelser som skal bruges til forskellige formål.

Dermaroller og skønhedstips

At inkorporere dermaroller i din hverdag er meget lige til. Her skal du bare huske at rense din dermaroller før og efter brug. Inden du bruger din dermaroller er det vigtigt at du renser ansigtet ordentligt – eller kan du ende med at fordele bakterierne på huden når du bruger din dermaroller. Det er nemt og lige til – start med ét område af gangen og husk at rulle i fire retninger mellem 4-5 gange. Efter behandling kan du forkæle sin hud med fugtgivende serum, som virkelig trænger dybt i huden og giver de meste fantastiske resultater.