blog

Derfor skal du bruge en god serum.

Bharat Purohit

Serums til alle hudtyper

Det er absolut ingen hemmelighed, at serum har fået en fast plads på hylden sammen med de andre skønhedsprodukter. Og det er der bestemt en god grund til. Læs med og blive klogere på, hvorfor serums popularitet er eksploderet de seneste år. Serum har den bedste effekt sammen med din dermaroller, og er et must som en del af din beauty kit. Serum er et genialt produkt, da den absorberer hurtigt ind i huden og giver synlige fordele til din hud. Måske ved du det allerede, men serum har de højeste aktive ingredienser i hudplejeprodukter, hvorfor det er utrolig vigtigt at du bruger serum sammen med dermaroller.

 

Hvad er denne fantastiske serum?

Helt kort og konkret er serum en væske, som trænger ned i hudens lag med sin høje koncentration af aktive ingredienser og molekyler. Konsistensen af en serum er lidt mere flydende, så den kan trænge hurtigere i huden og arbejde mere effektivt med huden.

 

Hvilken funktion har serum?

Det er ligegyldigt hvilken serum du bruger, fordi den har til formål at tilføre ekstra fugt til din hud, beskytte huden, reducere rødme eller give huden den fantastiske glød, som vi alle sammen ønsker os. Derfor er det vigtigt, at du overvejer hvad formålet er med serum og hvilken hudtype du har. Er det uren hud, tør eller olieret hud? Det som er vigtigt at påpege er, at fælles for alle serums er, at de giver ekstra fugt og næring til din hud. Derudover er serum godt til at forebygge rynker, linjer i huden, urenheder eller skader fra solen. Serum fylder din hud med næringsstoffer, som tilfører huden ekstra fugt og en ungdommelig glød.

 

Og hvorfor skal du bruge serum?

Samme aktive ingredienser som du finder i en cremer, finder du også i serum. Dog det som gør serum mere effektivt er at den er tyndtflydende og lavet af små molekyler, som gør at aktive stoffer hurtigere, dybere og mere effektivt trænger ned i huden en creme. Derudover kan du med de forskellige serums virkelig give din hud et vitamin boost.

 

Serum med vitamin booster

Vores hud har brug for de rigtige vitaminer og antioxidanter, idet mængder af nye celler, som produceres af huden, bliver reduceret med alderen. For eksempel serum, som indeholder vitaminerne C, B3 og E, er især gode fordi de giver huden alt, hvad den har brug for at reparere huden samt øge kollagen produktionen. Når det kommer til vitamin C spiller denne en ret væsentlig rolle i hudens sundhed. Der er i kampen mod hudens aldring, at vitamin C kan gøre underværker, eftersom den er nødvendig for produktion og vedligeholdelse af kollagen. Den går ind og neutraliserer samt beskytter huden mod synlige virkninger af forurening. Vitamin E, og dennes stærke evne til at absorbere ind i huden og virker som en fantastisk fugtighedscreme og en stærk anti-inflammatorisk. Den beskytter celler mod miljømæssige oxide stress, og samtidigt bremser tegnene på for tidlig aldring.

Se her vores udvalg af forskellige serums.

 

 

Hyaluronsyre

Kig også efter hyaluronsyre til din hud, som genopretter effektivt elasticitet og fremmer cellulær regenering. Ved at kombinere dermaroller og hyaulruronsyre bliver huden blødgjort og tætnet. Det som du skal kigge efter er hyaluronsyre med lav molekylevægt, da den trænger dybt i huden og derfra stimulerer produktionen af kollagen samt holder huden hydreret, fast og elastisk. Hyaluronsyre er god til alle aldersgrupper og hudtyper.

 


Ældre opslag Nyere opslag