blog

Den Perfekte Hudpleje Rutine

Bharat Purohit

Ansigtspleje rutine

Vores hud, især ansigt, bliver udsat for meget slid dagligt. På daglig basis bliver vores hus udsat for snavs, bakterier, forurening og fedt, hvorfor det er utroligt vigtigt at du inkorporerer og vedligeholder en god ansigtspleje rutine. Desuden er en god og kontinuerlig ansigtspleje rutine den bedste vej til flot hud med den perfekte glød.

 

Hvad vil det sige at have god ansigtspleje?

For at kunne virkelig begribe hvorfor det er vigtigt med ret enkelte hverdagsrutiner når det kommer til dit ansigt, så er det også vigtigt at vide hvordan vores hud er opbygget. Huden er opbygget af tre lag, hvor det første lag, også kaldt overhuden, er det vi kan mærke og føle. Derefter kommer det andet lag, kaldet læderhud, som også er det tykkeste lag. Under to lag hud, er der underhuden.

 

I hverdagene udsætter vi vores hud for meget slid, da vores hud beskytter os mod kulde, fugt, snavs, varme og bakterier. Alle disse faktorer slider på vores hud, hvorfor det også er utroligt vigtigt at tage vare på den. Desværre er det således, at mange af os begynder at passe på vores hud, når det er for sent og man ligefrem har fået en form for hudlidelse. Derfor ligegyldigt hvordan din hud ser ud, så kan det kun anbefales at du gør det til en vane at passe på den hver dag og året rundt. Ved at gøre dette, betyder det også at du vil bruge tiden på at holde din hud sund og rask, samt forebygge i stedet for at bekæmpe.

 

Pas godt på din hud

Der er mange ting som du allerede nu kan starte med for at passe på din hud. For eksempel er det altid god idé at beskytter den mod direkte sollys og bruge solbeskyttelse. Desuden skal du også passe på med at ikke få alt for meget sol, da det giver blandt andet pigmentforandringer og solskader.

 

En god ansigtscreme, som gør at din hud ikke er alt for fedtet eller for tør, er vigtig for at vedligeholde en god fugtbalance i din hud. Din ansigtscreme får du mest ud af ved at kombinere det med serum. Her er det god meget vigtigt, at du altid bruger dit serum under din creme.

 

  1. Start altid med at rense din hud så du får fjernet alt snavs og hvor serummet lettere bliver absorberet og kan trænge godt ned i hudlagene.
  2. Smør serum ud i ansigtet, og husk at ikke overdosere med serum ellers vil du sidde med en klistret fornemmelse i ansigtet.
  3. Sørg for at du altid lader serum trænge ind i huden, før du påfører din creme. Ved at gøre dette vil du får det maksimale udbytte og effekt. Efter sera er trængt godt ind i huden kan du påføre creme.
  4. Der findes forskellige type af serums hvorfor det er vigtigt at du finder den som passer til din hudtype og som perfekt kan kombineres under nat-og dag creme.

 

Inkorporer dermaroller i din ansigtspleje

Der er ingen vej udenom en dermaroller, hvis du virkelig gerne vil opnå den bedste resultat når det kommer til din hud. Efter en behandling bliver din hud 200 gange mere modtagelig overfor produkter, hvorfor du altid kan være sikker på at vælge de rette produkter som ansigtsmasker og serums. Alt afhængigt af din hudtype kan du vælge forskellige dermaroller, hvorfor det også er vigtigt at du vælger den rette. Se bare her det brede udvalg af forskellige dermaroller, som vil hjælpe dig med at få den smukke hud vi alle ønsker.

 


Ældre opslag Nyere opslag